Info

Contact us, follow us

Contact us

Csörgess meg, hívj fel, küldj SMS-t vagy
írj e-mailt!

Mail

info@faraway.hu

Phone

+36 70 661 4009

Follow us

Faraway design

Rólunk

Hogyan indultunk?
Jártunk művészeti iskolákba és egyetemekre. Hónapokat töltöttünk könyvtárakban és éveket a neten. Éjszakáztunk ügynökségeknek dolgozva, és túlóráztunk saját ügyfeleinknek freelancerként. Söröztünk a megbízók sikerei után, és boroztunk saját megnyitóinkon.

Kik vagyunk most?
Tervezőgrafikusok, webdesignerek és formatervezők. Szövegírók, menedzserek és stratégák. Szakmai hálózat, kreatív csapat... lányok és fiúk, vidékiek és pestiek, a 20-hoz közeliek és 30-on túliak, mi mind máshonnan jöttünk, másmilyenek vagyunk, ami viszont összeköt minket, hogy hiszünk a magas minőségű design erejében! Együtt megteremtettük a Sziget Fesztiválnak a Love Revolution-t, és új arcot adtunk a Corvinus Egyetemnek. Cégeknek "K"-tól a "KV"-ig új márkát alkotunk vagy a meglévőt frissítjük, terméket vagy szolgáltatást pozícionálunk, és segítettünk, hogy lássák, hallják, értsék és akarják.

 

Hogyan csináljuk?
Problémákat tárunk fel. Kérdezünk, elemzünk és tesztelünk. Dolgozunk a termék/szolgáltatás gazdáival és a felhasználóival is együtt, vagy akár külön-külön. A legfrissebb válaszokat szállítjuk jólátrágva, olajozottan, designosan. Tudjuk mit csinálunk, mégis sokszínűek tesszük, a változatosság pedig gyönyörködtet, nézd csak meg a munkáinkat!

Csapatunk

Balla Kristóf — Graphic Designer
Császár Adrienn — Graphic Designer
Hári Hajna — Web Designer
Kovácsik Bence — Creative Director
Kovácsik Levente — CEO, Project Manager
Láposi Zsófia — Graphic Designer
Lovász Dorottya — Project manager
Várkonyi Sára — Copywriter

Contact us! Contact us! Contact us! Contact us! Contact us! Contact us! Contact us! Contact us!

Main customers

Partners

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Köszönjük!
Hamarosan válaszolunk.