Red Bull Air Race 2015

2015
Ügyfél
Red Bull

A 2015-ös budapesti Red Bull Air Race bajnoki trófeáinak megtervezése és kivitelezése megtisztelő és izgalmas feladat volt számunkra, hisz az évről évre megrendezett esemény, rengeteg Budapesten élő és oda látogató ember számára ismert és kedvelt programnak számít. Sebesség és adrenalin!

A csúcstechnológiájú műrepülőgépek és a profi pilótáik versenyét, de mondhatjuk azt is, hogy a modern kor akrobatáinak műsorát nézhetjük ilyenkor végig, melynek egyedülállóan pazar és mesés keretet ad Budapest UNESCO világörökséghez tartó Dunapartja, és a széles folyó, mely felett a versenypályák kitűzésre kerülnek.

Ezt a milliőt és a sportág jellegzetességeit ötvöztük egy tárgyban, szakítva a trófeák már jól ismert formavilágával.

A pályázati kiírásban elvárás volt a magyar motívumok megjelenése, amit a lehető legfinomabb módon emeltünk be a koncepcióba. Így született meg a műrepülőgép és az őshonos Kerecsen sólyom áthatása. A két forma, az ősi atribútum és a modern gép a sportágra jellemző orsó manőver dinamizmusával olvad egybe. Ezt a hatást és az alapformák teljességét végül a tükröződés teremti meg, mely a Duna felszínén létrejövő újabb dimenzió. Összeköti az eget és a folyót, a sportágat és a helyszínt. A Red Bull air race 2015 verseny győztesei egy új formavilágú trófeával a kezükben térhettek haza, mi pedig büszkék vagyunk rá, hogy a munkánkkal állíthattunk örök mementót teljesítményüknek!

01
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Köszönjük!
Hamarosan válaszolunk.